Webcare

Wanneer u actief bent op social media, kunt u reactie verwachten. Dit kunnen lovende berichten zijn, maar ook klachten en vragen kunnen hier tussen zitten. Het is een tijdrovende klus om dit dagelijks bij te houden. Veel marketeers die hun eigen social media moeten bijhouden, geven aan dat ze hier te weinig tijd voor hebben om dit goed te doen omdat het een grote klus is. Een klus waar geen einde aan komt. Naast het feit dat het veel werk is, is het ook niet te plannen. Het kan zo maar gebeuren dat een klacht een enorme golf aan reacties oplevert terwijl u net een vrije middag hebt.

Van bedrijven die actief zijn op social media wordt verwacht dat er snel en adequaat gereageerd wordt. Onze medewerkers zijn actief opzoek naar opmerkingen, vragen of klachten over uw merk op social media. Dit monitoren, signaleren, beantwoorden en lossen we voor u op. U kunt webcare dan ook zien als uw online klantenservice.

Artifex Support zit boven op alles wat er gebeurt op uw social media. Wij weten wat er gezegd wordt over en door u. Samen bespreken we uw merkrichtlijnen zodat we reageren op een manier die aansluit bij u en uw merk.

Door de webcare uit te besteden aan Artifex Support bent u er zeker van dat iedereen altijd een gepast antwoord krijgt, ook op de momenten dat u hier zelf geen tijd voor hebt. U kunt met een gerust hart genieten van uw vrije middag, of u volledig storten op andere klussen omdat u weet dat er altijd iemand klaar staat om op de lastige of lovende commentaren te reageren.

Zorg dat uw webcare in goede handen is.

Klantenservice

Wij hebben veel kennis en ervaring met het verlenen van professionele service.

Webcare

Uw webcare is onze zorg. Wij monitoren, antwoorden en lossen op.

Secretariaatsbureau

Administratieve ondersteuning afgestemd op uw behoeften.

Mailingdiensten

Al jaren verzorgen wij mailings voor diverse organisaties.