Secretariaatsbureau

Heeft u secretariële en administratieve ondersteuning nodig afgestemd op uw wensen en behoeften? Wij bieden u de helpende hand op het moment dat u dat nodig heeft. Een goed lopend secretariaat is immers onmisbaar voor uw onderneming. U kunt een beroep op ons doen voor alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden.

Heeft u hulp nodig bij andere kantoorwerkzaamheden waar u zelf niet aan toekomt? Neemt u dan gerust contact met ons op. Met plezier laten wij u weten wat onze mogelijkheden zijn en wat ons secretariaatsbureau voor u kan betekenen.

Heeft u een incidentele opdracht of juist een structurele opdracht? Voor een korte periode of voor langere tijd? Wij staan altijd graag voor u klaar!

Bij de volgende secretariële diensten ondersteunen wij u graag

Correspondentie en tekstverwerking

Het uitwerken van uw correspondentie zoals brieven, e-mails, memo’s, offertes en facturen vergt veel tijd waardoor u zich niet op uw kernactiviteit kunt concentreren. Wij werken al uw correspondentie voor u uit, zorgen voor een foutloze spelling en leveren deze weer bij u aan.
De aanlevering van de uitgewerkte correspondentie kan op verschillende manieren: via de post,   e-mail of, indien u dat wenst, versturen wij uw correspondentie direct en ontvangt u een kopie. 

Data-entry

Denkt u erover na uw informatieverwerking uit te besteden? Dan is onze data-entry een goede oplossing. Wij voeren uw gegevens in en leveren dit bestand bij u aan op de manier waarop u dit wilt.

Wij voeren adresgegevens of andere klantgegevens in een bestand (database), maar we kunnen u ook helpen bij andere soorten data-entry. Visitekaartjes, vouchers, bestelformulieren, bedankkaartjes, enquêteformulieren. Alles wordt ingevoerd in uw database in een kant-en-klaar adressenbestand, of uitgewerkt tot duidelijke grafieken of rapportages.

Adressenbestand

Het bijhouden van een adressenbestand is van belang om al uw klantgegevens up-to-date te houden. U levert uw adressen aan en wij zorgen ervoor dat uw adressen geordend in een databasebestand worden opgeslagen. Mutaties stuurt u aan ons op en wij wijzigen deze in het bestand. Indien u al uw klanten of leveranciers een brief wilt sturen, kunnen wij, indien gewenst, direct uw adressenbestand gebruiken. 

Het ontwerpen & verzenden van uw nieuwsbrief

Werkt u met mailchimp? Of een ander nieuwsbrief programma? Graag helpen wij met het opmaken van uw nieuwsbrief, de tekst & uiteraard het verzenden. U levert de tekst aan, wij verzorgen de rest!

Mailbox beheer

E-mail! Zoveel e-mail! Soms zijn het er zoveel waardoor u geen tijd meer hebt om u te richten op uw core business, uw eigen werk!
Door uw mailbox beheer uit te besteden houdt u ineens meer tijd over op een dag. Door het gebruik van standaard antwoorden en productkennis kunnen wij (bijna) alle e-mails voor u verwerken. Denk ook aan de stroom informatie- of productaanvragen. Deze zijn eenvoudig uit te besteden.

Secretariaat voor een vereniging of stichting

De complete verzorging van het secretariaat voor uw vereniging of stichting is bij ons in goede handen. Denk daarbij aan in- en uitschrijvingen, facturatie, vragen beantwoorden, postbus adres, beheer van de website, organiseren van vergaderingen of eventueel evenementen. Het complete secretariaat wordt voor u uit handen genomen compleet volgens uw wensen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.