Mailing diensten

Op tijd een verzorgde mailing versturen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al jarenlang verzorgen wij mailings voor uiteenlopende organisaties. Gaat het om grote aantallen of juist kleine aantallen, om een machinale verwerking of toch handmatig verpakken? Bij ons kunt u terecht voor iedere gewenste mailing. Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw mailing uitstekend te verwerken en op tijd te laten bezorgen.

Uiteraard kunnen wij uw mailing op uw eigen briefpapier printen en in uw eigen enveloppen insteken. Uw drukwerk, promotiematerialen en verpakkingsmaterialen kunnen wij indien gewenst in onze opslagruimte opslaan.

Wij laten u tijdig weten wanneer wij door uw voorraad dreigen te raken, zodat wij altijd snel kunnen schakelen op het moment dat uw mailing verstuurd moet worden.

Bij de volgende diensten ondersteunen wij u graag

Invoeren

Het invoeren van adressen, ontdubbelen en bewerken van adressenbestanden.

Schrijven en opmaken

Het schrijven en opmaken van brieven.

Samenvoegen en personaliseren

Samenvoegen van bestanden en personaliseren van brieven.

Design

Het koppelen van de juiste brief aan de juiste gegevens, zoals naam van de geadresseerde, adresgegevens en aanhef – ook andere gegevens uit het adressenbestand kunnen als variabelen worden overgenomen.

Printen

Het printen van een brief, envelop, etiket, adresdrager, flyer, syllabus, handleiding en presentatiemap in zwart/wit of full colour; het kan allemaal tot en met A3. U kunt bij ons terecht voor laserprinten zwart / wit (enkelzijdig of dubbelzijdig), laserprinten in kleur (enkelzijdig of dubbelzijdig), inkjetprinten.

Kopiëren

Alle soorten, maten en aantallen: o.a. dubbelzijdig, vergroten, verkleinen, automatisch nieten/voorzien van boorgaten, sorteren, verzamelen, kaften, overheadsheets.

Vouwen

Uw print- en drukwerk wordt door ons machinaal gevouwen. Dit geeft een professionele uitstraling naar de ontvanger. Brieven, folders, of ander drukwerk van A4 tot A3 kan gevouwen worden, op verschillende manieren: wikkelvouw, Z-vouw of kruisvouw.

Couverteren

Machinaal en/of handmatig: het vullen van enveloppen met één of meerdere documenten en/of gadgets.

Verzenden

Ter post bezorgen van uw mailing – via een verspreider naar keuze – aan bijvoorbeeld PostNL of Sannd.

Direct mail advies

Door onze ervaring en kennis zijn wij deskundig op het gebied van direct mail. Twijfelt u over het te gebruiken briefpapier, het type gadget of het formaat envelop? Bent u niet helemaal thuis in de verzendvoorwaarden van de verschillende postverspreiders of heeft u andere vragen? Laat ons u adviseren. Tevens kunnen wij u begeleiden bij drukwerk bemiddeling; wij vragen voor u verschillende offertes op, zodat u kunt bepalen welke het beste voor u is. Wij nemen het gehele traject van proefdrukken beoordelen en accorderen uit handen.

Respons- en retourverwerking

Als u bijvoorbeeld een antwoordkaart heeft bijgesloten, dan kunt u deze responsverwerking door ons laten uitvoeren. Maar uiteraard kunnen wij ook complete inboxen voor u verwerken! Wij kunnen voor u als volledige backoffice fungeren:

  • E-mail – speciaal voor de klant geïnstalleerd e-mailadres. Of wij werken direct in uw inbox. Op deze manier beheren wij uw emails volgens uw wens en heeft u zelf nog prima zicht & controle over alles wat er in- en uitgaat.
  • Post – alle post die op ons postbusnummer of het antwoordnummer van de klant binnenkomen

Wij zorgen ervoor dat wij goed geïnformeerd worden over de betreffende actie en/of product, zodat wij de klant goed te woord kunnen staan. Vragen die wij niet kunnen beantwoorden spelen wij direct door aan de betreffende contactpersoon.

Met deze backoffice is ons mailinghuis uitermate geschikt voor het versturen van onder andere:

  • Proefabonnementen van diverse tijdschriften (bestaande uit bijvoorbeeld drie opeenvolgende edities)
  • Zichtzendingen (een tijdschrift of een boek dat voor een aantal weken op proef toegestuurd wordt)

Wij verzorgen hiervoor de complete afhandeling: van de ontvangst en het verwerken van de aanvragen, het toesturen van de tijdschriften, zichtzendingen of eventueel producten, het verwerken van bijvoorbeeld de retour gekomen zichtzendingen tot het aanleveren van overzichten bij de klant met daarin verwerkt wie een factuur krijgt en waarvoor. Dit traject verzorgen wij voor verschillende uitgeverijen.